Březen 2008

4. SB - Míša

28. března 2008 v 20:06 | Trezz |  Spřátelení
No takže mám další SBčko..... :) Míša http://kenzie.blog.cz/

Diplomky od Gringer

28. března 2008 v 9:57 | Trezz |  Moje diplomky a další ceny :)
NO.....protože mi doma ze záhádných důvodu nejde dávat obrázky na blog tak to dělám ve škole :).... Takže tady mám úplně nádherňoučký diplomky od my SB Gringer :-*...kuju
jeden s Wentvortíkem :) :-*
a druhej s CHristinou :)

Problééééém :(

27. března 2008 v 19:16 | Trezz |  My diary
:(:(:(......to sem zase naštvaná....normálně já nemůžu na blog přidávat obrázky...:( já vůbec nechápu proč, prostě mi nejde ten obrázek do toho okýnka vložit :( je ňáký malý....sem vám sem chtěla dát diplomky za bleskovky a nemůžu :(:( ach jo...nevíte někdo co s tim???? :(

Zvířecí bleskovka :)

25. března 2008 v 23:10 | Trezz |  Bleskovky
Tak tu máme druhou bleskovku....:) tentokrát jí uděláme na téma zvížátka
1. čawky
2) jak se máš?
3) máš rád/a zvířata?
4) máš doma nějaký?
5) jaký je tvoje nej zvíře? ( moje třeba hroch :D)
6) vyber tučňák / lední medvěd
pes / kočka
koala / panda
had / pavouk
žirafa / zebra
7) to by mohlo stačit ne? :D
8) no a protože je to zvířecí bleskovka tak na diplomkách budeš mít to zvíře který si napsal/a jako nejoblíbenější :)
9) papííí

25. března

25. března 2008 v 22:58 | Trezz |  My diary
Tak dneska je čtvrtej (teda jesi se nepletu :D) den mýho blogu. Mám nový SB Gringer...takže super jinak dneska bude nová bleskajda....tak se zapojte :)
No jináč dneska super day...sem byla venku takže mazec :D sme dojídali vajčka od velikonoc :D tak mě bolí bříško :D...ale jinak fak super....sem si dneska spoustu věcí ujasnila :)....a taky byla prdel...prostě dnešek nebyl takovej ten zbytečnej co jich je spoustu :)
tak se mějte ahoooj

Diplomek for Gringer

25. března 2008 v 18:21 | Trezz |  Diplomy pro vás
No tak tady to je pro moje nový SB Gringer....:) snad se bude aspoň trochu líbit...:)

3. SB - Gringer

25. března 2008 v 17:56 | Trezz |  Spřátelení
Tak mám další SB :)....juchůůů...
Gringer
A udělala mi diplomek....ten je kvááásný...kuju

Christina Aguilera

24. března 2008 v 21:18 | Trezz |  My favourite stars
No tak tohle je moje nej zpěvačka.....zpívá fak fantasticky a ty její písničky a styl (myslim ten co má teď) je prostě supeeeer
Pár info :) -
Jméno: Christina Maria Aguilera
Datum narození: 18.12.1980
Znamení: střelec
Rodiče: Fausto Aguilera (ekvádorský voják), Shelly Loraine Kearns (hraje profesionálně na violu a na klavír)
Sourozenci: Rachel
Vzor: Madonna, Whitney Huston, Etta james, Mariah Carey
Idol: Julio a Enrique Iglesias, Johnny Depp
Hobby: nákupy, mejdany, tanec, zpěv, sledování filmů
Výška: 159 cm
Váha: 54,6 kg
Barva očí: modrá
Nejoblíbenější barva: tyrkysová
Sport: basket, volejbal, baseball
Jídlo: cheeseburger, hranolky, pizza
Film: Sound Of Music
Vysněné místo na zemi: Jamaica
Jak šla v čase......
ROK 2002
ROK 2003
ROK 2004
ROK 2005
ROK 2006
ROK 2007

Diplomek od Tučňáčka

24. března 2008 v 20:51 | Trezz |  Moje diplomky a další ceny :)
Jejkuj...ten je ale pěknej...kuju

Diplomek od Zuzlinecky

24. března 2008 v 20:38 | Trezz |  Moje diplomky a další ceny :)
jeee....ten je fakt super..s mym oblíbeným zvířátkem ;)...kuju :)

23. března

23. března 2008 v 20:34 | Trezz |  My diary
Takže dneska je třetí den mýho blogu....a už mám 2 SB :) k Loli přibyla ještě Exelka.... Tak mám radost :)
Jináč dneska celkem dobrej den.....nic moc sem nedělala.....Celý příbuzenstvo se tradičně sešlo u velikonočního, nedělního oběda takže sem si pošmákla :D
Zejtra velikonoce.....trapárna všech trapáren ale možná se mi podaří zdejchnout :D....Knedlouš (taťka) :D nám naplánoval výlet do prahy nebo brna do ,, shopping centra " takže doufám že to vyjde....:)
Tak se mějte pěkně....ahoooj....

Red Hot Chilli Peppers

23. března 2008 v 20:25 | Trezz |  My favourite stars
Takže tady to jo asi moje nej skupina ..hlavně Anthony....jééé.. teda jako ne že by to byl ňákej maxi fešák ale má v sobě ňáký charisma
žánr : funky rock
Členové:
  • Michael Balzary("Flea") - basa
  • Chad Smith - bicí
  • John Frusciante - kytara
  • Anthony Kiedis - zpěv
Diskografie -
Album
2006
2002
1999
1999
1997
1995
1994
1993
1992
1991
1989
1987
1985
1984
Red Hot Chili Peppers Pár foteček : Red Hot Chili Peppers

Diplomek pro Exelku za SB

23. března 2008 v 19:36 | Trezz |  Diplomy pro vás
Tak tady je diplomek pro Exelku za spřátlení....doufám že líbí

2.SBéčko- Exelka

23. března 2008 v 19:09 | Trezz |  Spřátelení
Tak mám druhý SB....:))))
Exelka
za chvíli bude diplomek...( ale neni nic moc :D )
A tady mi udělala diplomek :) ...kuju :)

Diplomek od Nicoly

23. března 2008 v 16:41 | Trezz |  Moje diplomky a další ceny :)
Ten je kvááásnej.... :)

Diplomek od Exelky

23. března 2008 v 16:04 | Trezz |  Moje diplomky a další ceny :)
Jéééé....ten je pěknej mocík kuju :) Sem ráda že sme spřátelily...;)

22. března

22. března 2008 v 21:33 | Trezz |  My diary
Ahoj....
No tak dneska je to druhej den mýho blogu....Mám 1. SB :)
Dneska se na mě vybodla kámoška, takže si to s ní pak vyřídim. taky sem se dneska dozvěděla spoustu zajmavejch info....Stále pracuju na usmíření s mojí ex nej kámoškou, vlastně ani nevim jestli to má cenu...ona je teď úplně jiná..:( ale tak uvidíme.....
Ale tak zase sem si spestřila den nakupovánim v takku...ale nic sem si nekoupila :D
Tak se mějte pěkně...ahoooj

Cenka od Jujika

22. března 2008 v 20:10 | Trezz |  Moje diplomky a další ceny :)
Kuju :)

Obrázky ke colorizaci

22. března 2008 v 13:12 | Trezz |  Něco pro vás
No tak momentálně mě celkem chytlo dělat colorky...
Tak vám sem pár obrázku dám......Zatim jen pro vás....za dýl sem přihodim i moje výtvory...

Růžový vectorky

22. března 2008 v 12:55 | Trezz |  Vectorky
no......pár růžovoučkejch