Red Hot Chilli Peppers

23. března 2008 v 20:25 | Trezz |  My favourite stars
Takže tady to jo asi moje nej skupina ..hlavně Anthony....jééé.. teda jako ne že by to byl ňákej maxi fešák ale má v sobě ňáký charisma
žánr : funky rock
Členové:
  • Michael Balzary("Flea") - basa
  • Chad Smith - bicí
  • John Frusciante - kytara
  • Anthony Kiedis - zpěv
Diskografie -
Album
2006
2002
1999
1999
1997
1995
1994
1993
1992
1991
1989
1987
1985
1984
Red Hot Chili Peppers Pár foteček : Red Hot Chili Peppers
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jess Jess | Web | 23. března 2008 v 20:25 | Reagovat

http://best-beautiful.blog.cz/rubriky/my-blog-support-me

Podpoř mě,prosím.Děkuju

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama